Fins al pròxim 26 d’octubre roman obert el període de presentació de candidatures per a la II Edició dels Premis Nacionals Indústria Connectada 4.0.

Aquests premis van ser creats pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, a través de la seva Secretaria General d’Indústria, amb la finalitat de reconèixer els mèrits de les organitzacions, empreses i indústries que hagin realitzat un esforç destacat a la seva transformació digital, aconseguint l’excel·lència empresarial en activitats enquadrades a la Secció C, Divisions 10 a 32, de la Classificació Nacional d’Activitats Econòmiques 2009 (CNAE 2009).

Concretament, l’objectiu d’aquests premis és atorgar un major prestigi social al sector industrial, presentant-lo en un entorn de qualitat i d’excel·lència, reconeixent els mèrits de les empreses industrials que destaquen pels seus projectes i accions de digitalització i pels seus plans d’innovació en matèria d’organització i processos sota les principals dimensions que defineixen el paradigma de la Indústria Connectada 4.0: Estratègia de Negoci i Mercat, Processos, Organització i Persones, Infraestructures i Processos i Serveis.

Així mateix, persegueixen incrementar la conscienciació del teixit industrial espanyol sobre la necessària transformació digital i fomentar la visibilitat dels instruments de suport a aquest procés. Alhora, constitueixen una eina d’identificació, difusió i reconeixement de projectes espanyols d’èxit en Indústria 4.0 contribuint a incrementar les vocacions industrials i digitals entre els nostres joves.

S’estableixen dues modalitats de Premis Nacionals Indústria Connectada 4.0:

Els premis consisteixen en un trofeu representatiu i tenen caràcter honorífic.

 

Les sol·licituds a qualsevol de les dues modalitats es realitzaran exclusivament de forma electrònica a la seu del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme.

Podeu consultar qualsevol dubte al següent enllaç.

 

Font: Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *