L’Ajuntament de Terrassa, concretament el Servei d’Innovació, i LEITAT, dos dels partners del Parc Científic i Tecnològic Orbital.40 i impulsors del Programa d’Incubació, KauTic40, ha organitzat una Jornada de finançament, que tindrà lloc dimecres, 16 de novembre de 9.30h a 13.00 h, a l’Edifici Vapor Gran de Terrassa.

L’objectiu de la jornada és posar a la disposició dels emprenedors i empreses de recent creació les vies i instruments actuals per aconseguir finançament. Aquesta jornada, s’ha organitzat en dues parts, una primera en que els ponents s’articulen sota la fórmula de taula rodona en la qual es tractaran i es donaran a conèixer les noves formes per trobar finançament col·laboratiu; i una segona part que consistirà en la presentació dels millors elevators pitch de la III edició del Programa d’Incubació, KauTic40.

Programa jornada-financament-ktc-vf

A partir d’aquesta setmana i fins el dilluns, 14 de novembre, els interessats a assistir podran formalitzar la seva inscripció a través d’un formulari disponible en https://goo.gl/forms/2x3naylFDJcQI98S2

KauTic40 és un Programa d’Incubació per a projectes innovadors, on les TIC tenen un paper clau en el model de negoci. S’ofereix als emprenedors un espai de treball, formació a càrrec d’experts i assessorament d’empresaris professionals del sector al llarg de 9 mesos.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *