El dimecres 16 de novembre, l’Ajuntament de Terrassa, concretament el Servei d’Innovació, i LEITAT, dos dels partners del Parc Científic i Tecnològic Orbital.40 i impulsors del Programa d’Incubació, KauTic40, van organitzar una Jornada de Finançament per emprenedors que va tenir lloc a l’Edifici Vapor Gran de Terrassa, espai on s’ubica el Programa Kautic.40

L’objectiu de la jornada era posar a la disposició dels emprenedors i empreses de recent creació les vies i instruments actuals per aconseguir finançament.

La Jornada, amb el títol “Noves fórmules de finançament per emprenedors” va comptar amb la presència del  Sr. Emili Gómez, Responsable de Venture Capital de l’ICF (Institut Català de les Finances), el Sr. Jesús M. Murillo, Gestor de Projectes d’Ecrowd i la Sra. Karina Suntaxi, Responsable de Finançament per startup d’Eix Innova. La Jornada comptava amb  dues parts ben diferenciades: una primera en què els ponents s’han articulat sota la fórmula de taula rodona i on s’han donat a conèixer diverses fórmules de finançament col·laboratiu i pautes que han de seguir aquells projectes empresarials que vulguin optar a aquestes vies de finançament. I una segona part on s’ha portat a terme  la presentació dels millors elevators pitch de la III edició del Programa d’Incubació, KauTic40, els quals han estat valorats pels ponents de la Jornada.

KauTic40 és un Programa d’Incubació per a projectes innovadors, on les TIC tenen un paper clau en el model de negoci. S’ofereix als emprenedors un espai de treball, formació a càrrec d’experts i assessorament d’empresaris professionals del sector al llarg de 9 mesos.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *