Us recordem que el tancament de candidatures és el proper 27 de maig.

Data Market Services és un projecte finançat pel programa Europeu HORIZON2020 que es vol involucrar amb les pimes i start-ups que operen en el mercat de les dades.

El seu objectiu principal és explorar i transformar l’ecosistema europeu d’emprenedoria per tal que les pimes i start-ups especialitzades en dades puguin superar les barreres que solen tenir en el seu camí per a assolir l’èxit al mercat.

Per tal de superar aquestes dificultats i ajudar a prosperar les start-ups basades en dades es donarà suport a 50 empreses cada any, oferint 12 serveis gratuïts d’acceleració, recaptació de fons, estandardització i promoció, entre d’altres. Es triaran un total de 150 empreses en tres convocatòria diferents (des de 2019 fins a 2021; 50 empreses per any).

El recolzament a aquestes empreses serà l’element central del projecte. Al mateix temps, se supervisaran els resultats globals i s’analitzarà l’estat de les pimes i empreses emergents del mercat de dades a Europa.

Les empreses poden presentar la seva candidatura fins el 27 de maig.

Podeu trobar més informació aquí.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *