Resta oberta la convocatòria de la línia d’ajuts de mobilitat de personal investigador per a desenvolupar projectes de recerca aplicada orientats a la transferència tecnològica (Tecniospring INDUSTRY).

Tecniospring INDUSTRY, el programa de talent internacional d’ACCIÓ, impulsa els processos de transferència de tecnologia a través de 72 beques durant el període 2019-2024. Aquest programa proporciona recolzament financer fins el 100% per a la contractació d’investigadors experimentats i fomenta les col·laboracions amb entitats internacionals d’R+D.

Les propostes de Tecniospring Industry han de fer referència a projectes de recerca orientats a desenvolupar una nova tecnologia i portar-la al mercat. Han de ser enviades per una empresa ubicada a Catalunya (startups, pimes i multinacionals) o entitats TECNIO (centres de recerca acreditats per la Generalitat de Catalunya a través d’Acció), juntament a un investigador experimentat (amb doctorat i dos anys addicionals d’experiència en recerca a temps complert, o mínim sis anys d’experiència en recerca equivalent a temps complert).

Modalitat tecniospring INDUSTRY:

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 30 de setembre.

Informació de la convocatòria en l’enllaç.

Font GENCAT

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *