Posa la teva startup al mapa de l’excel·lència.

El Barcelona & Catalonia Startup Hub és el directori de referència de les startups catalanes. The place to be. L’espai virtual que millor representa l’ecosistema emprenedor format per més de 1.500 startups i un dels més rellevants d’Europa.

El directori és l’espai idoni per trobar i ser trobat: permet a potencials col·laboradors o inversors locals i internacionals localitzar fàcilment les startups establertes a Catalunya en funció del seu sector, de la maduresa o de les tecnologies aplicades. Si encara no el coneixes, visita’l.

El Hub posa la teva startup al mapa d’un ecosistema vinculat a l’excel·lència i a la transformació tecnològica: el 64% de les empreses emergents treballen en tecnologies de la indústria 4.0, on conceptes com el big data o la intel·ligència artificial són més presents que mai. Repassa les claus de l’ecosistema al darrer informe publicat!

Es tracta, doncs, d’un aparador al món. Barcelona ja s’ha consolidat com el hub més important del sud d’Europa i un dels més destacats del continent en volum d’inversió: en 4 anys les startups han rebut 2.748 M€. No és casualitat, doncs, que un 15 % dels fundadors de les empreses siguin estrangers.

Formar part del Hub és el ser o no ser d’una startup catalana. Uneix-te al Barcelona & Catalonia Startup Hub i guanya visibilitat dins del mapa de startups!

Font: Acció – Agència per la competitivitat de l’empresa

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *