En aquest llistat podeu trobar tot un seguit de subvencions, préstecs i premis, destinats a empreses i emprenedors amb termini de presentació (venciment) dins del mes de juliol de 2020.

Tipus: Subvenció.

Àmbit: Nacional.

Organisme: Red.es

Sector: TIC.

Breu descripció: Suport a la creació de la Xarxa d’Oficines Accelera PIME. La convocatòria va dirigida a associacions professionals i empresarials, col·legis professionals i centres tecnològics i de suport a la innovació tecnològica, i finançarà projectes d’entre 200.000 € i 250.000 €, i la intensitat de l’ajuda pot arribar fins al 80%. El pressupost total és de 6.500.000 €.

Tipus: Subvenció.

Àmbit: Nacional.

Organisme: CDTI.

Sector: Ciència i innovació grans empreses i pimes.

Breu descripció: Subvencions a empreses dins de les cinc missions identificades: Energia segura, eficient i neta; mobilitat sostenible; sector agroalimentari sostenible i saludable; impuls a la indústria espanyola a la revolució industrial del s. XXI; i donar resposta sostenible a les malalties i necessitats derivades de l’envelliment.

El pressuposat total és de 70.000.000 euros, que pot estar subjecte a una ampliació de 25 milions d’euros més, dels quals 10 M aniran destinats als projectes ‘Misiones Pymes’.

Tipus: Concurs.

Àmbit: Internacional.

Organisme: CEMEX Ventures.

Sector: Empreses emergents (start-ups) del sector industrial de la construcció.

Breu descripció: Concurs per innovar a la indústria de la construcció.

Les pimes seleccionades per la fase pilot podran implementar a la seva activitat les principals solucions DLT durant els mesos d’agost a octubre, i també es beneficiaran d’una subvenció de 3.000 euros.

Tipus: Préstec.

Àmbit: Nacional.

Organisme: Ministeri d’Indústria, Comerç  i Turisme.

Sector: R+D+i indústria manufacturera.

Breu descripció: Aquesta actuació pretén recolzar l’impuls tecnològic a empreses i sectors industrials amb gran efecte tractor sobre altres activitats industrials auxiliars i complementàries, així con a les cadenes de valor estratègiques.

L’import total a concedir és de 50.000.000 € en préstecs reemborsables de fins al 80% de la inversió finançable amb un termini d’amortització total de 10 anys i 3 anys de carència.

Tipus: Préstecs.

Àmbit: Nacional.

Organisme: Ministeri d’Indústria, Comerç  i Turisme.

Sector: R+D+i

Breu descripció: L’objectiu és donar suport a la incorporació de coneixements, tecnologies i innovacions destinades a la digitalització dels processos i a la creació de productes i serveis tecnològicament avançats i de major valor afegir a les empreses industrials.

Pressupost total màxim de 25.000.000 €. Préstecs reemborsables de fins al 80% de la inversió finançable amb un termini d’amortització total de 10 anys i 3 anys de carència.

Tipus: Premis.

Àmbit: Internacional

Organisme: Fundació BBVA

Sector: Ciències Bàsiques (Física, Química, Matemàtiques); Biologia i Biomedicina; TICs; Ecologia i Biologia de la Conservació; Canvi Climàtic; Economia, Finances i Gestió Empreses; Humanitats i Ciències Socials; Música i Òpera.

Breu descripció: Els Premis Fundació BBVA Fronteres del Coneixement reconeixen contribucions fonamentals als diferents sectors esmentats.

El premis estan dotats amb 400.000 €, diploma i un símbol artístic, a cadascuna de les vuit categories.

Als diferents enllaços podreu accedir a una descripció més detallada, i als requeriments.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *