El Servei d’Innovació de l’Ajuntament de Terrassa ha posat en marxa el projecte ‘Crowdfunding Terrassa Innovació’, una iniciativa que pretén fomentar la inversió col·lectiva com a eina alternativa i altament eficaç per validar qualsevol tipologia d’idees, productes i serveis.

 

El programa constarà de dues parts:

Live event: per descobrir com podeu validar i finançar el vostre projecte emprenedor, de la mà de professionals referents en inversió col·lectiva i persones emprenedores que han realitzat aquest tipus de campanyes amb èxit. L’acte tindrà lloc el 12/11/2020, a les 10 hores.

Més informació i inscripcions:  https://crowdfunding.terrassainnovacio.cat/live-event/

Bootcamp: Programa de formació i d’acompanyament, de tres mesos de durada, personalitzat per a cadascun dels projectes seleccionats, amb la finalitat de planificar, dissenyar i executar una campanya de crowdfunding exitosa.

Més informació i inscripcions per participar al procés de selecció, que romandrà obert fins al 09/11/2020: https://crowdfunding.terrassainnovacio.cat/bootcamp/

 

El finançament col·lectiu (crowdfunding) permet a la societat participar en projectes alineats amb els seus valors i necessitats, i a les persones emprenedores accedir al finançament desitjat per poder duu a terme el seu projecte.

Les persones inversores / consumidores es converteixen en agents actius dins del projecte determinant si la idea de producte és viable i resolt realment alguna necessitat, reduint d’aquesta forma el risc de fracàs tant per a la persona emprenedora com per a l’inversor, que veu recuperada la seva aportació si la campanya de crowdfunding no assoleix l’objectiu fixat.

 

Aquest programa s’emmarca dins la missió del Servei d’Innovació de l’Ajuntament de Terrassa d’impulsar i mantenir iniciatives que fomentin i consolidin l’ecosistema d’innovació configurat pels agents d’empresa, universitats, centres tecnològics i ciutadania, com a estratègia de creació d’ocupació de qualitat.

 

 

 

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *