Convocada la primera edició del Premi ‘A Dona Professional Autònoma’ per projectar la trajectòria de dones treballadores per compte pròpia a Espanya.

Aquest premi, dotat amb 6.000 euros en formació empresarial i personal, va dirigit a les professionals autònomes de tots els sectors amb residència fiscal a Espanya i una activitat empresarial que tingui almenys dos anys d’antiguitat.

Les interessades que vulguin optar a aquests guardons poden presentar la seva candidatura fins al 22 de febrer a través d’aquest web, i enviar el formulari d’inscripció complimentat al correu premio.a@caixabank.com

 

L’elecció de guanyadores s’organitzarà en dues fases: Una primera fase territorial en què es premiaran els millors projectes de cadascuna de les onze direccions territorials de CaixaBank. I una segona, on les guanyadores regionals optaran al guardó nacional.

Les onze guanyadores de la fase territorial podran accedir a una comunitat virtual on podran compartir coneixement, idees i experiències, a més de servir com a punt de trobada per establir vincles professionals amb altres membres d’aquest col·lectiu.

La guanyadora del Premi Nacional, a més d’obtenir els 6.000 euros per formació, rebrà un diploma acreditatiu i es beneficiarà d’una campanya de difusió a través dels canals de comunicació de l’Associació de Treballadors Autònoms.

 

Descàrrega del formulari, instruccions i bases legals, al següent enllaç.

 

Font: CaixaBank Empreses.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *