Bloc 01 Fòrum d'Innovació de Terrassa

El Fòrum d’Innovació de Terrassa, organitzat per l’Ajuntament de Terrassa amb la col·laboració d’Esade Creapolis, integra un programa de 8 activitats distribuïdes en 4 blocs que començarà amb el workshop «Covid-19 Innovation Response» que s’oferirà en format virtual els dies 18 de febrer, 11 i 25 de març i 22 d’abril, en horari de de 17:30 a 19:00 hores.

L’era posterior a la Covid-19 està incorporant nous hàbits i regulacions. Alguns d’aquests canvis només són temporals, però d’altres alteraran permanentment la manera d’actuar de les persones i transformaran alguns sectors. En aquest workshop s’avaluarà l’impacte que estan tenint aquests canvis en l’empresa i s’identificaran les noves oportunitats de creixement que aporta aquesta transformació.

En concret, al llarg de d’aquestes sessions de treball, dinamitzades per la Marta Carrió, Directora d’Innovació d’Esade Creapolis, i en Marc Milián, Business Advisor de grans empreses i col·laborador d’Esade Creapolis, s’aplicaran metodologies de generació d’idees sobre les oportunitats que oferirà la “nova normalitat». Posteriorment, amb la selecció de les idees més idònies, es passarà a concretar projectes a punt per desenvolupar.

INSCRIPCIONS

DESCARREGAR PROGRAMA

Per a més informació i consultes, contactar per correu electrònic amb terrassainnovacio@terrassa.cat.

 

Marta Carrió és Directora d’Innovació i Emprenedoria d’Esade Creapolis. MBA per ESADE i Doctora en Comunicació Social. Màster Oficial en Comunicació Social. Com a emprenedora ha liderat projectes d’innovació en Big Data i d’Investigació online als nous mitjans digitals mitjançant el desenvolupament de plataformes pròpies. Durant 10 anys, fou membre del Consell de Direcció i Directora de Marketing i Innovació de la Fundació Elisava, tot liderant projectes d’innovació de producte amb empreses com BMW, 3M o Alstom.

Marc Milián

 

Marc Milián és Partner de Hype Corporate Partners. Enginyer industrial i MBA a l’IESE. Des del 2010 treballa com a Business Advisor per a diverses empreses com Boehringer Ingelheim (Alemanya i Espanya), Google (Espanya), Tramontana (fabricant de cotxes de luxe), ESADE, Worldsensing, Ajuntament de Barcelona (Ajuntament de Barcelona). Col·laborador d’Esade Creapolis, on participa activament en el programa d’acceleració d’empreses a l’àmbit del Corporate Venturing.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l’FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i per la Diputació de Barcelona.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *