Workshop: Covid-19 Innovation Response

El passat 18 de febrer es va engegar el Fòrum d’Innovació de Terrassa. Es tracta d’una iniciativa de l’Ajuntament de Terrassa amb la col·laboració d’Esade Creapolis per impulsar la capacitat innovadora de les empreses i enfortir l’ecosistema d’innovació de la ciutat.

El regidor d’Innovació i Universitats, Josep Forn, va donar la benvinguda a la sessió inicial del Bloc 1 Workshop: Covid-19 Innovation Response. Aquest és un mòdul de 4 sessions pràctiques per reflexionar envers els canvis que portarà l’era posterior a la Covid-19 quant a hàbits de consum i avaluar-ne l’impacte en l’empresa.

Al llarg de les propers sessions de l’11 i 25 de març, i 22 d’abril, s’identificaran noves oportunitats de creixement que es poden generar arran d’aquesta transformació. Les empreses participants podran generar idees i plantejar projectes innovadors amb potencial de creixement adaptats al futur context.

Les inscripcions continuen obertes per assistir a les properes sessions d’aquest workshop així com al propers blocs d’activitats del Fòrum d’Innovació.

Per a més informació: FÒRUM D’INNOVACIÓ DE TERRASSA

Descarregar programa: PROGRAMA FÒRUM D’INNOVACIÓ DE TERRASSA

Inscripcions: FORMULARI D’INSCRIPCIONS 

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *