En el marc de la col·laboració tecnològica internacional del CDTI, el Departament d’Acció Tecnològica Exterior presenta el seu Plan de Llamadas Anual para 2021. En ell es recullen aquelles crides internacionals previstes, i les seves dates de tancament orientatives, amb la finalitat de facilitar la planificació dels interessats. Aquestes crides i convocatòries es llançaran, previsiblement, durant el 2021 i s’actualitzaran al mateix web i xarxes socials del CDTI (@CDTIoficial – LinkedIn) en funció de la seva confirmació.

En el moment actual són obertes les crides amb els següents països i dates de tancament:

També és oberta la Llamada Unilateral per a propostes de col·laboració amb 48 països, amb dues dates de tall, sent la primera el 15 d’abril, i les crides i convocatòries dels clústers EUREKA, EUROSTARS, PRIMA, i altres programes que funcionen en convocatòria oberta durant tot l’any (Iniciativa IBEROEKA).

Per a més informació sobre els ajuts dels programes poden dirigir-se a l’apartat d’Ajuts de la pàgina Programas de Cooperación Tecnológica Internacional.

Durant 2021 s’organitzaran diferents sessions per informar i promocionar les últimes novetats i actualitzacions a https://eventos.cdti.es/

Per a informació addicional sobre com participar en algunes d’aquestes convocatòries, podeu dirigir-vos, indicant el país o programa del vostre interès, a [email protected].

 

Font: Revista digital perspectivacdti.es

 

El CDTI

El Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial (CDTI) és l’òrgan de l’Administració General de l’Estat que dóna suport a la innovació basat en coneixement, assessorament, i oferint ajuts públics a la innovació mitjançant subvencions o ajuts parcialment reemborsables. El CDTI també internacionalitza els projectes empresarials d’R+D i innovació d’empreses i entitats espanyoles, i gestiona la participació espanyola en organismes internacionals d’R+D+I com Horizó2020 i Eureka, i en les indústries de la Ciència i l’Espai. Addicionalment, a través de la iniciativa Innvierte Economía Sostenible, dóna suport i facilita la capitalització d’empreses tecnològiques.

Més informació a:

  • Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial (CDTI): Web– Twitter – LinkedIn
  • Ministerio de Ciencia e Innovación: Web– Twitter – LinkedIn
  • Marcadors: @CDTIoficial @CienciaGob #CooperaciónTecnológica #CooperaciónInternacional #AyudasCDTI #Eurostars #PRIMA #EUREKA #Iberoeka

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *