El Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial (CDTI) es fa ressò de la recerca d’empreses espanyoles per col·laborar en 4 projectes amb entitats de Malàisia i Indonèsia en els camps d’agricultura agrovoltàica, materials i fabricació avançada -compostos de fibra curta d’alta resistència i sistemes de construcció modular- i extracció i purificació d’astaxantina a partir de microalgues.

Detalls:

  1. Malàisia: Utilització d’espais sota d’instal·lacions solars fotovoltaiques per a cultiu.

Perfils: socis que aportin coneixement especialitzat en tecnologia d’hivernacles i postcollites, cultiu de plantes i monitoratge mediambiental.

  •  

Idea de projecte plantejada perFaculty of Engineering, University Putra Malaysia

  1. Malàisia:Producció eficient de compostos de fibra curta d’alta resistència mitjançant DSF.

Idea de projecte plantejada per:  Universiti Teknologi Mara (UiTM) – Faculty of Civil Engineering

  1. Malàisia:Desenvolupament d’un sistema de construcció modular lleuger i eficient utilitzant una tècnica d’unió ràpida. Millorar l’eficiència estructural de sistemes modulars introduint acer lleuger i compòsits de ciment juntament amb tècniques d’unió ràpida per accelerar l’adopció de la construcció modular a Malàisia.

Idea de projecte plantejada per:  School of Civil Engineering, Universiti Sains Malaysia and School of Engineering, Monash University

  1. Indonèsia:Optimització de processos d’extracció, purificació i obtenció d’astaxantina a partir d’algues i millorar la qualitat dels seus paràmetres (olor, sabor) de cara a la seva posterior incorporació a altres productes i consum (cosmètica, nutricèutics).

Idea de projecte plantejada per:  Evergen Resources

Per una informació ampliada sobre aquestes iniciatives, podeu consultar aquí.

 

Per altra banda, el CDTI també es fa ressò de la recerca d’un soci per col·laborar en un projecte amb una empresa i una universitat de Malàisia en el camp de biocompòsits a partir de fibres naturals para l’ús en la indústria de l’aviació i automoció.

Perfils:

Socis tecnològics / empreses espanyoles amb experiències en desenvolupament i producció de peces d’interior d’automòbils i indústria de l’aviació.

Idea de projecte plantejada per: empresa malàisia Bionic Agro Sdn. Bhd i investigador del laboratori de tecnologia en biocompòsits INTROP de la universitat Malàisia UPM.

Podeu ampliar informació sobre aquesta iniciativa, aquí.

Per al desenvolupament i finançament d’aquestes col·laboracions, el CDTI posa a disposició de les empreses espanyoles:

Termini de presentació de propostes fins a l’11 de març de 2021.

Per rebre una informació més completa sobre aquests projectes de col·laboració, us podeu dirigir directament a: [email protected]

Font: CDTI.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *