Acceleració en Òrbita 2021

El programa impulsat per l’Ajuntament de Terrassa, la Cambra de Comerç de Terrassa i la Cecot està 100% subvencionat i no té cost per a les empreses.

L’Ajuntament de Terrassa, la Cambra de Comerç de Terrassa i la Cecot renoven la seva col·laboració per oferir la vuitena edició del programa «Acceleració en Òrbita», mantenint el seu compromís d’oferir suport, eines i acompanyament a pimes i persones treballadores autònomes amb un major potencial per tal d’accelerar el seu procés de creixement.

Un cop tancat el termini de recollida de candidatures, d’entre totes les rebudes se’n seleccionaran un total de sis, d’acord amb els següents requisits de participació: vocació internacional, potencial de creixement i que siguin innovadores i ubicades a Terrassa, Matadepera, Rellinars, Ullastrell, Vacarisses o Viladecavalls.

La participació en aquest programa no suposarà cap cost per a les pimes i per a les persones treballadores autònomes seleccionades, ja que està subvencionat en la seva totalitat pel consistori i les entitats organitzadores.

Com en l’edició anterior, el programa es posarà en marxa amb una sessió de grup que es realitzarà en format virtual, per adaptar-se a la situació pandèmica, i que permetrà a les empreses participants treballar el seu model de negoci des d’una visió teòrica i pràctica. Aquest taller serà el punt de partida per a que cada empresa  pugui començar a treballar de manera individual i de la mà de professionals de consultoria especialitzats en un pla d’acció que acceleri el seu creixement.

Després de set edicions realitzades amb èxit, el programa cobra aquest any una especial importància pel seu suport a empreses ja consolidades, permetent-les treballar en l’àmbit de creixement de més potencial per a cadascuna d’elles des d’una vessant pràctica. Per al Regidor d’Economia Social i Innovació, Josep Forn, «el programa és un suport al nostre teixit industrial, donant-los pautes que els ajudin a créixer per superar aquests moments especialment complicats i que els permetin encarar el futur més ben preparades».

Aquesta edició d’«Acceleració en Òrbita» es durà a terme al llarg de 2021. Al llarg de l’any els participants abordaran temàtiques tant diverses com la internacionalització, l’estratègia comercial i les vendes o el màrqueting online i offline, entre d’altres. Per poder formalitzar la candidatura serà necessari omplir la sol·licitud a través del següent enllaç: https://forms.gle/3S6ax64QvMwPubuJ6. El termini per formalitzar les sol·licituds finalitza el 19 de març a les 15 h i, posteriorment, el 23 de març es comunicaran les candidatures seleccionades. El 9 d’abril tindrà lloc l’acte de benvinguda del programa i el taller grupal.

En edicions anteriors del programa han participat prop d’una cinquantena d’empreses, com ara Doiser, Lucid, Babau Barcelona, Sortem, Comser, Duran Arquitectes, Vytrus, Creixem o La Unión Elèctrica, aquestes dues últimes en la darrera edició.

El programa «Acceleració en Òrbita», que és un exemple de concertació i col·laboració entre l’administració local i els agents econòmics i socials del territori, rep el suport del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Fons Social Europeu i la Diputació de Barcelona.

Per a més informació, podeu contactar per correu electrònic a [email protected].

Vídeo de la Masterclass edició 2020: Model de negoci i estratègia empresarial: El mètode “Canvas” 22/05/2020:

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *