Ja és oberta la primera crida de convocatòria conjunta KRESIP, emparada per l’acord subscrit pel CDTI i IITP, per la presentació de propostes en l’àmbit de la intel·ligència artificial entre entitats d’Espanya i Corea del Sud.

En virtut de l’acord signat, el CDTI i IITP es comprometen a promoure i donar suport econòmic als projectes tecnològics conjunts d’entitats empresarials espanyoles i coreanes (Corea accepta també altre tipus d’entitats com centres d’investigació o universitats), podent comptar a Espanya amb el suport d’entitats no empresarials en qualitat de subcontracta o mitjançant autofinançament.

La primera convocatòria del programa KRESIP pretén promoure la cooperació tecnològica empresarial en projectes de desenvolupament tecnològic i transferència de tecnologia en intel·ligència artificial aplicada a l’economia (indústria 4.0, energia, medi ambient, seguretat, etc.) o a la societat (administració pública, smart cities, salut, educació, etc.).

 

Requisits:

El resultat del projecte han de ser un producte, procés o servei innovador orientat al mercat i amb finalitat civil.

El consorci ha d’estar format almenys per una empresa espanyola i una entitat coreana independent (empresa, centre d’R+D, universitat) i el projecte ha de ser rellevant per a tots els socis (cap país o membre del consorci ha de tenir més del 70% del pressupost).

El pressupost ha de ser coherent amb el desenvolupament a realitzar i amb capacitat tècnica i financera dels participants.

 

Procediment de presentació de propostes:

El procediment distingeix entre la fase de sol·licitud internacional i la fase de sol·licitud de finançament:

Per la fase de sol·licitud internacional, els participants hauran de presentar les corresponents sol·licituds KRESIP (formularis de sol·licitud en el CDTI i en IITP, simultàniament) fins a les 18:00 h del 22 de març de 2021 (hora local de cadascuna de les agències finançadores), acompanyades per la documentació internacional pertinent i comú per a tots els socis.

Per la fase de sol·licitud de finançament, les empreses espanyoles del consorci han de presentar les seves sol·licituds de finançament a través de la seu electrònica del CDTI abans del 31 de març de 2021.

El finançament dels projectes a Espanya es faran a través dels ajuts CDTI per a projectes d’R+D en col·laboració internacional. L’esquema de finançament del CDTI per aquesta convocatòria és el finançament en forma de crèdit (IDI o LIC).

 

Poden accedir a més informació per escrit aquí, i al vídeo de presentació del programa en aquest enllaç.

Font: CDTI.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *