Emmarcat en l’acord institucional, el CDTI i KIAT (Korea Institute for the Advancement of Technology) han publicat la crida EUREKA Espanya ‐ Corea del Sud amb l’objectiu de promoure la col·laboració tecnològica entre empreses de tots dos països.

 

El termini de presentació de propostes finalitza el 31 de març de 2021.

Aquí podeu consultar el text original de la crida EUREKA Espanya-Corea 2021

 

Presentació de propostes:

Les propostes han de tenir la finalitat de desenvolupar un producte, procés o servei innovador i comercialitzable, i els consorcis han d’estar formats per almenys una empresa de cada país (poden participar, mitjançant subcontractació, les universitats i centres d’R+D).

Els projectes avaluats positivament rebran el segell EUREKA que dóna accés a finançament privilegiat a través dels instruments nacionals disponibles a cadascun dels dos països, segons les seves pròpies normes i procediments.

 

Els participants hauran de presentar la seva sol·licitud EUREKA al CDTI i al KIAT simultàniament, fins a les 18:00 del 31 de març de 2021 (hores locals, respectives), acompanyades de la següent documentació internacional obligatòria (en anglès): Eureka Project Form, exportat des de l’aplicació de sol·licituds EUREKA Smartsimple, i l’acord de consorci.

 

En el cas de les empreses espanyoles, la presentació s’haurà de realitzar en línia a través de la seu electrònica de CDTI, i només es permet una sol·licitud EUREKA per projecte, encara que hi hagi més d’una empresa espanyola involucrada al consorci.

El finançament dels projectes a Espanya es farà a través de les eines CDTI per projectes d’R+D en col·laboració internacional. El sol·licitant espanyol té a disposició la modalitat de finançament de Projectes de Recerca i Desenvolupament.

Per la preparació de la sol·licitud de finançament, el CDTI recomana contactar amb els seus experts sectorials.

 

Per a més informació sobre aquesta crida, poden consultar el següent enllaç.

 

Font: Revista digital perspectivacdti.es

 

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *