La data límit de presentació de sol·licituds per a la sisena crida conjunta Espanya-Rússia, emmarcada al Programa Bilateral RUSSIP (Russian and Spanish Innovation Programme), ha estat ampliada fins a les 15:00 hores (local) del 12 de maig de 2021.

Aquesta 6a crida conjunta va ser llançada el passat febrer pel CDTI i l’entitat russa Fundació per a l’Assistència a Petites Empreses Innovadores (FASIE) per a la presentació de propostes de cooperació tecnològica entre empreses de la Federació Russa i Espanya.

Els projectes a presentar han de tenir les següents característiques:

  • Els projectes bilaterals RUSSIP es caracteritzen per tenir com a resultat un producte, procés o servei innovador orientat al mercat, conseqüència de la cooperació tecnològica dels participants.
  • El projecte ha de tenir participants de tots dos països i ha de ser rellevant per a tots els socis (cap dels dos països pot tenir més del 70% del pressupost).
  • Es permet que els projectes facin ús de qualsevol àrea tecnològica i siguin d’aplicació a qualsevol sector del mercat.
  • Els resultats han de tenir finalitat civil.
  • El pressupost ha de ser coherent als desenvolupaments a realitzar i a la capacitat tècnica/financera dels participants.
  • Els participants hauran de signar un acord de consorci que especifiqui els drets i obligacions de les parts respecte al desenvolupament realitzat i els possibles drets de propietat intel·lectual, explotació i comercialització dels resultats.

 

Per a més informació, poden consultar el següent enllaç.

 

Presentació dels projectes

  • Els participants espanyols hauran de presentar la sol·licitud del projecte de col·laboració a través de la seu electrònica del CDTI.
  • La data límit de presentació de propostes finalitzarà el 12 de maig de 2021 a les 15:00 hores (local).
  • El finançament dels projectes a Espanya es podrà realitzar a través dels instruments de CDTI disponibles per a projectes R+D en col·laboració internacional.

 

Contacte

Per obtenir més informació sobre aquesta crida conjunta, poden contactar amb Carlos Quintana ([email protected]) – 91 581 56 07

 

Per a més informació, poden consultar aquí la publicació del CDTI.

Font: revista digital perspectivacdti.es

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *