Logo Nuwe

L’Emprèn UPC Terrassa és el resultat d’un conveni de col·laboració entre el servei d’Innovació de l’Ajuntament de Terrassa i l’UPC. És un espai adreçat a estudiants o recent titulats/des que tinguin una idea de negoci i necessitin un lloc on fer-la realitat. A través d’un itinerari formatiu (en pla comercial; finances bàsiques; kicking-off; responsabilitat i administració de riscos; obligacions comptables, financeres i laborals; com presentar un pitch a inversors,…) i assessorament personalitzat, ajudem als participants a convertir la seva idea en un negoci.

Nuwe és un clar exemple del que l’espai Emprèn UPC Terrassa ofereix. Un equip format per tres estudiants emprenedors (Edgar Gago Carrillo, Carlos Ibáñez i Guillem Moreno Bravo) han aconseguit tancar la seva primera ronda de finançament després de passar per l’espai Emprèn UPC en l’edició 2020.

Nuwe és una plataforma de contractació basada en la gamificació i l’ús de competicions, esdeveniments i reptes dirigida a:

  • tota aquella persona que estigui cercant feina i ho vulgui fer a través d’una plataforma on les seves habilitats siguin el més important, ia
  • qualsevol empresa amb necessitats d’incorporar personal a la seva plantilla. Nuwe els permetrà reduir el temps i cost del procés de selecció gràcies al procés de validació i adquisición de talent IT que proporciona la plataforma.

 

Vols saber més?

Segueix-los a Instagram , LinkedIn o consulta la seva web .

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *