Últims dies per inscriure’s en alguna de les dues sessions informatives en línia de la 10a edició del programa Accelera el Creixement, en horari de matí o bé de tarda:

  • Dimarts 11 de maig, de 10:00 a 11:00 hores.
  • Dimecres 19 de maig, de 16:00 a 17:00 hores.

 

Accelera el Creixement és un programa d’alt rendiment impulsat per PIMEC i la Diputació de Barcelona en què passareu per diferents fases amb l’únic objectiu de dissenyar i implementar el projecte de creixement del vostre negoci.

Aquest programa va adreçat a empreses de 3 o més treballadors/es, amb 5 anys o més d’antiguitat, i amb el centre de decisió a la demarcació de Barcelona.

La durada del programa és de 9 mesos i més de 70 hores de suport a l’empresa.

 

Les sessions informatives anunciades tenen com a objectiu que pugueu accedir a una informació més detallada sobre el programa, i també que coneixeu de primera mà l’experiència d’una empresa participant en edicions anteriors.

Un cop rebuda la vostra inscripció per alguna de les sessions informatives, l’organització us farà arribar l’enllaç a la plataforma per poder accedir a la sessió en línia.

Inscripcions, aquí.

 

Les candidatures es podran presentar fins al 7 de juny de 2021 (inclòs) per correu electrònic a la seu de PIMEC [email protected] o a l’adreça de correu electrònic [email protected] mitjançant el formulari d’inscripció.

Us convidem a consultar la pàgina web del programa a l’enllaç www.acceleraelcreixement.com. Apartat superior, “ÀREA PRIVADA” i “ACCÉS CLSE I ENTITATS”.

 

En aquest vídeo podreu conèixer una mica millor en què consisteix l’Accelera el Creixement:

https://www.youtube.com/watch?v=jEym8TmhnpY&t=16s

 

Font: Website Accelera el Creixement

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *