Vöbu, el projecte emprenedor terrassenc impulsat per Imma Martínez Sellarès i Pau López Ribas, llança la seva campanya de crowdfunding amb la finalitat de produir les primeres unitats d’aquest simpàtic minirobot que detecta i ajuda a reduir els nivells de contaminació invisible a les llars.

 

La missió dels seus promotors és la de promoure la bona qualitat de l’aire als interiors de les cases, factor de gran influència en el benestar, la concentració i el rendiment, a més del descans, de les persones que habiten aquests espais.

En aquest sentit, Vöbu ens alerta de la contaminació, detectant els nivells de CO2 i TVOC (compostos orgànics volàtils, en les seves sigles en anglès), així com la temperatura i humitat, i ens ajuda a implementar solucions per mantenir aquests indicatius en nivells òptims i saludables.

Vöbu es pot adquirir construït, o per muntar, el que el fa ideal per introduir a nens i grans en les seves primeres nocions de robòtica.

 

La bona acceptació d’aquest projecte innovador l’ha portat a aconseguir el suport de l’Ajuntament de Terrassa, i a formar part del programa de preincubació Emprèn de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Altres col·laboradors del projecte són Zehnder, empresa dedicada a la fabricació de sistemes de ventilació de confort i de millora de la qualitat de l’aire, de Ro-botica, especialistes en la distribució de solucions de robòtica educativa, d’eSTEAM, empresa especialitzada en la gestió de la introducció de les tècniques STEAM a les escoles, i de l’Asociación Española para la Salud, el Confort y la Calidad de Ambiente Interior (AESCAI), que li ha concedit el segell d’iniciativa recomanada.

 

Amb l’objectiu d’iniciar la producció de Vöbu, els seus promotors llancen la seva primera campanya de crowdfunding a la plataforma Ulule, on es poden consultar les diverses tipologies de recompensa que ofereixen com a oferta de llançament.

Per a més informació sobre aquest projecte, podeu consultar el seu web:

https://www.vobusvoice.com/ca/

 

Vöbu a les xarxes socials:

Instagram: @vobusvoice

LinkedIn: @vöbu

Pàgina de campanya: https://ca-es.ulule.com/vobu/?utm_source=terrassainnovacio&utm_medium=referral

Vídeo de campanya: https://youtu.be/XFB-mqSdOQE 

 

Vöbu és un dels vuit projectes emprenedors que des del passat mes de novembre de 2020 han participat en el Bootcamp del  Crowdfunding Terrassa Innovació, programa organitzat pel Servei d’Innovació de l’Ajuntament de Terrassa amb l’objectiu de donar a conèixer i impulsar el micromecenatge (crowdfunding) com a forma de validació de projectes, i de finançament col·laboratiu, entre les iniciatives emprenedores de la ciutat.

Si voleu consultar la resta de projectes participants en el programa Crowdfunding Terrassa Innovació, i conèixer les seves propostes, ho podeu fer des del següent enllaç:

https://terrassainnovacio.cat/ca/crowdfunding-terrassa-innovacio/

 

Dades de contacte Vöbu:

Imma Martínez Sellarès:

[email protected]

Tel. 659 49 07 53

https://ulule.com/vobu

https://www.vobusvoice.com

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *