Del 8 al 10 de juny tindrà lloc l’Advanced Factories, l’esdeveniment professional més gran d’indústria 4.0 que cada any reuneix a les empreses més innovadores en automatització industrial, robòtica, màquina-eina, digital manufacturing, digital twin, intel·ligència artificial, IIoT (indústria d’internet de les coses), ciberseguretat, i resta de tecnologies que permeten impulsar la productivitat gràcies als nous models de negoci, nous processos de producció i la implantació de la indústria 4.0.

Podeu consultar el llistat complet d’expositors en el següent enllaç.

 

El saló també celebra l’Industry 4.0 Congress, que ofereix al públic en general, i als directors generals, responsables d’IT i caps de planta o operacions de cada sector, en particular, les eines digitals que necessàries per impulsar la seva indústria. Aquest any, comptarà amb més de 280 speakers internacionals, convertint-se així en el punt més gran de transferència tecnològica i de coneixement sobre indústria 4.0 del sud d’Europa.

 

Així mateix, el congrés comptarà amb vuit fòrums verticals específics sobre automoció, alimentació, logística, ferrocarril, health & pharma, tèxtil, energia i metall & siderúrgia, així com quatre eixos temàtics sobre: automatització i millora de la productivitat, connectivitat i servitització, analítica de dades i nous models de negoci i simbiosis industrial i energia.

Més informació sobre els Verticals Industry 4.0 Congress en aquest enllaç.

 

En el marc de la fira, el dia 8 de juny tindrà lloc el Catalonia Market 4.0, un espai per conèixer oportunitats d’innovació que permeten optimitzar costos i descobrir com poden ajudar les solucions d’indústria 4.0 que ja estan disponibles a Catalunya.

Aquesta fira serà 100% presencial, per la qual cosa el seu aforament està limitat per garantir les mesures sanitàries exigides.

El Catalonia Market estarà dividit en 3 blocs:

  1. Programa ProACCIÓ 4.0 i novetats de l’ecosistema a Catalunya sobre Indústria 4.0.
  2. Reptes de la indústria, sostenibilitat i digitalització. 
  3. Formació en competències digitals i més enllà: pimes, ajuts i talent. 

 

Més informació sobre el Catalonia Market 4.0, aquí.

 

Per a més informació sobre l’Advanced Factories, i inscripcions, podeu consultar el següent enllaç.

 

Font: Advanced Factories.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *