Mi Semilla de Confinamiento

El projecte #MiSemillaDeConfinamiento neix arran de la crisi sanitària provocada per la Covid-19, com un intent d’alleugerir a les persones l’angoixa generada pel confinament i la incertesa a la qual ens abocava aquesta situació.

 

És en aquest context que als il·lustradors Marta Benedí León i Jesús Guzmán Martínez se’ls acudeix posar en marxa aquest projecte de creació artística, emocional i col·lectiva, transversal i intergeneracional, a través de les xarxes socials, on, fent servir la plantilla d’una llavor com a base, les persones que així ho volien podien plasmar les seves emocions, desenvolupant i potenciant la seva pròpia creativitat a través de dibuixos, collages, escriptura, pintura, fotografia i reflexions, amb la finalitat que canalitzessin les seves emocions de manera conscient o inconscient, per tal de generar un benestar d’impacte social en nens, nenes i adults.

 

Aquestes llavors artístiques es publicaven a Instagram, quedant connectades les unes amb les altres en un jardí en expansió, viu en emocions, experiències, sensacions i esperances.

És amb algunes d’elles que els promotors de #MiSemillaDeConfinamiento volen fer realitat la publicació d’un llibre per destinar els seus beneficis a les associacions sense ànim de lucre, La Semilla Que Pinta i Arte Paliativo, perquè puguin seguir ajudant la gent en l’àmbit del benestar emocional a través de l’art.

 

Per obtenir informació més concreta d’aquesta iniciativa podeu consultar el següent enllaç:

https://lasemillaquepinta.org/misemilladeconfinamiento/

 

Si voleu col·laborar en fer realitat la publicació d’aquest llibre amb finalitat 100% altruista, ho podeu fer a través d’aquest enllaç de la plataforma Verkami on duen a terme la seva campanya de crowdfunding:

www.vkm.is/misemilla

 

#MiSemillaDeConfinamiento és un dels vuit projectes emprenedors que des del passat mes de novembre de 2020 han participat en el Bootcamp del  Crowdfunding Terrassa Innovació, programa organitzat pel Servei d’Innovació de l’Ajuntament de Terrassa amb l’objectiu de donar a conèixer i impulsar el micromecenatge (crowdfunding) com a forma de validació de projectes, i de finançament col·laboratiu, entre les iniciatives emprenedores de la ciutat.

Si voleu consultar la resta de projectes participants en el programa Crowdfunding Terrassa Innovació, i conèixer les seves propostes, ho podeu fer des del següent enllaç:

https://terrassainnovacio.cat/ca/crowdfunding-terrassa-innovacio/

 

Xarxes socials de #MiSemillaDeConfinamiento:

Instagram Marta Benedí
Instagram Jesús Guzmán

Dades de contacte de #MiSemillaDeConfinamiento:

Poden dirigir-se al correu electrònic: [email protected]

www.lasemillaquepinta.org

Instagram La semilla que pinta

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *