Web Programa Horizonte Europa

Ja és disponible el nou portal web espanyol del programa Horitzó Europa a l’adreça: https://www.horizonteeuropa.es/

 

Horitzó Europa és el programa marc d’investigació i innovació (I+I) de la Unió Europea (UE) per al període 2021-2027, i l’instrument fonamental per dur a terme les polítiques d’R+D+I de la UE. L’objectiu general del programa és aconseguir un impacte científic, tecnològic, econòmic i social de les inversions de la UE en I+I, enfortint d’aquesta manera les seves bases científiques i tecnològiques i fomentant la competitivitat de tots els Estats membres (EEMM).

 

En el portal d’Horitzó Europa trobareu tota la informació relativa als programes que es desenvoluparan al llarg del període 2021 – 2027, complementada amb les seccions de Notícies, Esdeveniments, Documents d’interès i Enllaços d’interès, per a cadascun d’ells. A més, s’ofereix la possibilitat de contactar amb els Punts Nacionals de Contacte per a saber més sobre les convocatòries del vostre interès.

 

Aquest portal és una iniciativa conjunta del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI), la Fundació Espanyola per la Ciència i Tecnologia, F.S.P. (FECYT) i el Ministeri de Ciència i Innovació (MCIN).

 

 

Font: Revista digital perspectivacdti.es

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *