Logo Benesit

Benesit, el projecte emprenedor terrassenc impulsat pels enginyers biomèdics  Joan Ortiz i Enrique Vilalta, llança una campanya de crowdfunding amb la finalitat de produir les primeres unitats del seu dispositiu que ajuda a mantenir una postura correcta quan les persones estan assegudes.

 

Benesit és un dispositiu que es col·loca en el respatller de qualsevol cadira i detecta les males postures. Quan les detecta, avisa l’usuari amb una vibració perquè adopti una postura correcta. D’aquesta forma, la persona va adquirint l’hàbit de seure correctament, la qual cosa contribueix a prevenir el mal d’esquena. A més, Benesit avisa cada hora perquè la persona asseguda s’aixequi i faci un descans reparador.

 

El sedentarisme és un problema que està cada vegada més present en la societat, especialment en època de COVID on el teletreball ha provocat que molta gent estigui tot el dia a casa amb l’ordinador. El mal d’esquena és la segona causa més comuna de visita a metge, i també la més comuna d’absentisme laboral perquè provoca diversos problemes de salut musculoesquelètics, cardíacs i respiratoris. Aquests problemes creixents costen 240.000 milions d’euros anuals a l’economia europea i, segons els experts, la millor solució passa per la prevenció, a la que Benesit vol contribuir amb el seu dispositiu.

 

Amb l’objectiu de produir les primeres unitats, els promotors de Benesit llancen la seva campanya de crowdfunding a la plataforma Ulule, on es poden consultar les diverses tipologies de recompensa que ofereixen com a oferta de llançament, fins al 9 de juliol.

 

Per a més informació sobre aquest projecte, podeu consultar el seu web: https://benesit.es/cat/

 

Benesit a les xarxes socials:

Instagram: @bene.sit

Twitter: @benesit_es

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bene-sit/

Pàgina de campanya: https://es.ulule.com/benesit/

 

Benesit és un dels vuit projectes emprenedors que des del passat mes de novembre de 2020 han participat en el Bootcamp del  Crowdfunding Terrassa Innovació, programa organitzat pel Servei d’Innovació de l’Ajuntament de Terrassa amb l’objectiu de donar a conèixer i impulsar el micromecenatge (crowdfunding) com a forma de validació de projectes, i de finançament col·laboratiu, entre les iniciatives emprenedores de la ciutat.

Si voleu consultar la resta de projectes participants en el programa Crowdfunding Terrassa Innovació, i conèixer les seves propostes, ho podeu fer des del següent enllaç:

https://terrassainnovacio.cat/ca/crowdfunding-terrassa-innovacio/Dades de contacte Benesit:

Enrique Vilalta – Fundador & CEO

Tel.: 699128815

Correu electrònic: [email protected]

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *