Batalla de l'Ebre i Turisme

Tens capacitat per generar un projecte emprenedor o una idea innovadora que, a més, incorpori les TIC al món del turisme? Tenim un repte per a tu!

Des de l’Àrea de Projectes Europeus i Regió del Coneixement us plantegen un repte centrat a Gandesa i la Terra Alta: “Com utilitzar les TIC per apropar els diferents espais de la batalla de l’Ebre a les famílies que fan turisme”.

El repte s’emmarca dins de l’operació Espai de Descoberta del Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) “turisTIC en família”, que té com a objectiu generar activitats de descoberta i assaig tant de serveis com de productes adreçats a les famílies que fan turisme.

Per afrontar aquest repte us conviden a participar en una acció compartida. Fan una crida per tal que els ajudeu, centrat en les famílies que fan turisme, a coproduir solucions innovadores per posar en valor turístic els diferents espais de la Batalla de l’Ebre. Interessa realitzar-ho amb l’ajuda de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació al temps que contribueixen a generar aliances estratègiques entre empreses així com entre empreses i persones emprenedores.

Des del 15 de juliol fins al 3 d’agost, es treballarà a través del Hub Emprèn CatSud per plantejar accions per afrontar el repte. Durant les setmanes que duri aquesta acció s’analitzaran els diversos projectes, s’aprendrà com optimitzar-los, es crearan sinergies i molt més!

  • Presentació del repte i objectius

L’Espai de Descoberta del PECT turisTIC en família, liderat per l’Àrea de Projectes Europeus i Regió del Coneixement de la Diputació de Tarragona té per objectiu contribuir a convertir la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre en un espai de referència pel que fa al l’ús de les tecnologies i la innovació en el turisme familiar. L’Espai de Descoberta és observatori i alhora un laboratori d’innovació i tendències.

En aquest sentit s’ha identificat el repte “Com utilitzar les TIC per apropar els diferents espais de la Batalla de l’Ebre a les famílies que fan turisme”. Un seguit de centres d’interpretació i paratges singulars amb restes d’aquell episodi històric ajuden a preservar la memòria del que va succeir a les Terres de l’Ebre i ens han de permetre una aproximació intergeneracional viscuda directament per les famílies.

Amb aquesta actuació, l’Espai de Descoberta pretén crear un marc estable d’innovació i aprenentatge que, centrat a Gandesa i la Terra Alta, doni lloc a les empreses participants a establir relacions, fer nous contactes així com l’inici de col·laboracions que contribueixin a la millora de la competitivitat de les activitats a l’entorn dels diferents espais històrics com el de la Batalla de l’Ebre.

  • A qui va dirigit?

Aquest repte va dirigit a totes les persones emprenedores, start-ups i empreses que proporcionin solucions innovadores o TIC per apropar a les famílies l’entorn i la història de manera experiencial amb productes i serveis que preservant el valor de la memòria permetin dinamitzar el sector del turisme familiar a l’entorn de la Batalla de l’Ebre.

  • Com participar-hi?

Si estàs interessat/da en participar en aquest repte, has d’emplenar aquest formulari per tal d’atendre la teva demanda.

Àrea de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria

Diputació de Tarragona

Passeig de Sant Antoni 100 > 43003 Tarragona

Tel. 977 296 691

[email protected]

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *