Bloc 04 Fòrum d'Innovació de Terrassa

Sessions: 17/06 – 08/07

Horari: de 17.30 a 19.00 h

Format online

Ponents: Anna Grau i Marc Milián

INSCRIPCIONS

DESCARREGAR PROGRAMA

En aquesta activitat s’agruparan especialment responsables de startups i scale ups en l’àmbit de la tecnologia, la indústria 4.0 i l’economia circular amb les empreses participants per entendre i identificar les possibles fonts de fricció de col·laborar per innovar, per què sorgeixen. i com es poden millorar.

Ponent Anna Grau

 

Anna Grau és enginyera de carreteres i màster en enginyeria civil especialitzada en transport. Gerent de l’àrea d’Economia Circular i Mobilitat d’Esade Creapolis. Experta en innovació estratègica, economia circular, ciutats intel·ligents i mobilitat. Ponent internacional en la Conferència australiana de Smart Communities 2018 a Melbourne, i a Macau al Internet + Smart City Summit 2019. Cofundadora de Young IT Girls – NPO, l’objectiu de la qual és que les dones joves coneguin les seves oportunitats en el camp de les TIC.

Ponent Marc Milián

 

Marc Milián és Partner de Hype Corporate Partners. Enginyer industrial i MBA a l’IESE. Des del 2010 treballa com a Business Advisor per a diverses empreses com Boehringer Ingelheim (Alemanya i Espanya), Google (Espanya), Tramontana (fabricant de cotxes de luxe), ESADE, Worldsensing, Ajuntament de Barcelona (Ajuntament de Barcelona). Col·laborador d’Esade Creapolis, on participa activament en el programa d’acceleració d’empreses a l’àmbit del Corporate Venturing.

Per a més informació i consultes, contactar per correu electrònic amb [email protected]

Consulta altres activitats del Fòrum d’Innovació de Terrassa:

 


Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l’FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i per la Diputació de Barcelona.

Logos Servei d'Ocupació de Catalunya, Generalitat de Catalunya, Unió Europea Fons Social Europeu i Diputació de Barcelona