Bloc 01 Fòrum d'Innovació de Terrassa

 

Sessions: 18/02 – 11/03 – 25/03 – 22/04

Horari: de 17.30 a 19.00 h

Format online

Ponents: Marta Carrió i Marc Milián

INSCRIPCIONS

DESCARREGAR PROGRAMA

L’era posterior a la Covid-19 està incorporant nous hàbits i regulacions. Alguns d’aquests canvis només són temporals, però altres han alterat permanentment la manera d’actuar de les persones i transformaran alguns sectors.

En aquest workshop s’avaluarà l’impacte que estan tenint aquests canvis en l’empresa i s’identificaran les noves oportunitats de creixement que aporta aquesta transformació.

Ponent Marta Carrió

 

Marta Carrió és Directora d’Innovació i Emprenedoria d’Esade Creapolis. MBA per ESADE i Doctora en Comunicació Social. Màster Oficial en Comunicació Social. Com a emprenedora ha liderat projectes d’innovació en Big Data i d’Investigació online als nous mitjans digitals mitjançant el desenvolupament de plataformes pròpies. Durant 10 anys, fou membre del Consell de Direcció i Directora de Marketing i Innovació de la Fundació Elisava, tot liderant projectes d’innovació de producte amb empreses com BMW, 3M o Alstom.

Ponent Marc Milián

 

Marc Milián és Partner de Hype Corporate Partners. Enginyer industrial i MBA a l’IESE. Des del 2010 treballa com a Business Advisor per a diverses empreses com Boehringer Ingelheim (Alemanya i Espanya), Google (Espanya), Tramontana (fabricant de cotxes de luxe), ESADE, Worldsensing, Ajuntament de Barcelona (Ajuntament de Barcelona). Col·laborador d’Esade Creapolis, on participa activament en el programa d’acceleració d’empreses a l’àmbit del Corporate Venturing.

Notícies destacades: 

Diari de Terrassa, 19/02/2021 | Oportunitats Covid: terapeutes, turisme local i robots contra la por al contagi

Per a més informació i consultes, contactar per correu electrònic amb [email protected]

Consulta altres activitats del Fòrum d’Innovació de Terrassa:

 


Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l’FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i per la Diputació de Barcelona.

Logos Servei d'Ocupació de Catalunya, Generalitat de Catalunya, Unió Europea Fons Social Europeu i Diputació de Barcelona