digital health

Disseny d’APPs i innovació TIC

 

El 18 de febrer de 2019 va arrencar la primera edició de la formació “Digital Health: Disseny d’APPs i innovació TIC”, de 150 h de durada entre sessions presencials (96h) i online (54h), adreçada a aquelles persones que vulguin emprendre en el sector de M-Health o que vulguin ampliar els seus coneixements de disseny d’aplicacions per a dispositius mòbils.

Contingut de la formació

Durant la formació, impartida en col·laboració amb Euncet Business School, les persones participants van assolir coneixements entorn a 4 blocs temàtics:

  • Necessitats, oportunitats i emprenedoria social (20h) – Competències emprenedores; Taller de co-creativitat; Introducció a la Innovació i a l’Emprenedoria social; Metodologies per a la creació de models de negoci d’impacte.

  • Tecnologies (40h) – Sistemes d’informació i disseny d’interfaces; Disseny i desenvolupament web i multimèdia.

  •  Mercats (12h) – Disseny centrat en l’usuari (DCU).

  • Casos pràctics (64h) – Disseny d’interfaces per a dispositius mòbils; Desenvolupament d’aplicacions per a dispositius mòbils.

La formació va finalitzar amb dues sessions dedicades a la presentació dels projectes emprenedors (elevator pitch) treballats pels alumnes. Les persones participants que van assolir els requisits d’assistència van rebre un certificat de participació al finalitzar el curs Euncet Business School .

Podeu consultar el programa de les sessions detallat en el següent enllaç: Programa_DIGITALHEALTH

Característiques de les sessions

La formació es va impartir entre els dies 18 de febrer i el 10 d’abril de 2019 en modalitat semi- presencial, alternant sessions presencials els dilluns, dimarts i dijous de 16 a 20 hores a la Sala d’Actes Qu4drant.0, amb hores de treball a distància amb accés a suports online mitjançant la plataforma del curs.

Mentoratge

Vuit dels projectes generats durant les sessions de capacitació van ser acompanyats per mentors de la consultora especialitzada Knowledge Innovation Market amb l’objectiu d’apropar aquestes idees emprenedores al mercat.

“Digital Health: Disseny d’APPs i Innovació TIC” és una formació gratuïta organitzada per l’Ajuntament de Terrassa en el marc de les activitats d’Orbital.40, Parc Científic i Tecnològic de Terrassa i està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del programa de Projectes Innovadors i Experimentals i la Diputació de Barcelona.

Per a qualsevol dubte o pregunta, truca’ns al 937 397 000 ext. 4950 o bé, envia’ns un correu electrònic a l’adreça orbital40@terrassa.cat.