Terrassa ha estat escollida ciutat Mobile Week d’enguany, que tindrà lloc els dies 8, 9 i 10 de juliol, i que constarà d’espais de reflexió, debats integradors i activitats participatives que connectaran les eines que ofereix la tecnologia digital amb les inquietuds i necessitats socials, culturals, ètiques i humanes, situant la ciutadania al centre de la revolució digital.

Els objectius de la Mobile Week són apropar la tecnologia a la ciutadania, aconseguir ciutadans i ciutadanes digitalment competents en qualsevol àmbit de la seva vida, crear espais de debat i reflexió per ajudar a tenir un sentit més crític sobre l’impacte de la tecnologia en la societat i ampliar els públics per garantir que tothom es pugui beneficiar dels coneixements i el propi impacte de la tecnologia.

En relació al públic objectiu, s’han organitzat propostes que s’adrecen als diferents segments d’edat, des d’infants fins a persones jubilades.

Les institucions i entitats que formen part de la Mobile Week són l’Ajuntament de Terrassa com a ens impulsor, la ciutadania (col·lectius i associacions, fundacions, persones científiques i emprenedores…), l’entorn acadèmic (universitats, escoles, centres de recerca…) i la indústria (empreses, startups, espais d’innovació tecnològica i professionals del sector).

Tot el programa d’activitats a: mweek.com/catalunya

 

 

Aquest programa ha estat subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i per la Diputació de Barcelona.