Bloc 02 Fòrum d'Innovació de Terrassa

Sessió: 13/05

Horari: de 17.30 a 19.00 h

Format online

Ponent: Xavier Ferràs

INSCRIPCIONS

DESCARREGAR PROGRAMA

Hi ha quatre tipus d’innovació bàsics, representats per quatre colors. La nostra estructura empresarial és molt bona en innovació vermella (de baix retorn i baixa complexitat). És innovació incremental, una simple millora contínua. Es tracta de competir en mercats saturats (oceans vermells de la sang dels rivals). Sobreviure fent més amb menys. És innovació necessària, però insuficient en el mitjà termini. És per aquest motiu que en aquesta ponència s’exploraran diferents tipologies d’innovació que aportin un major retorn i valor a l’empresa.

Ponent Xavier Ferràs

Xavier Ferràs és professor titular d’Adreça d’Operacions, Innovació i Ciències de la Dada i director executiu de Business Custom Programs en Esade. Ha estat degà de la Facultat de Negocis i Comunicació de la Universitat de Vic. Fins el 2012, va ser director de la Unitat de l’Agència Catalana de Competitivitat, amb responsabilitat sobre les polítiques de transferència tecnològica, I + D i desenvolupament de clústers a Catalunya. Anteriorment, va ser director de Desenvolupament Empresarial de CIDEM, cap d’innovació, coordinador del Pla d’Innovació Tecnològica de Catalunya (2001-2004) i membre de la comissió d’elaboració del Pla d’Investigació i Innovació (2005-2008).

Per a més informació i consultes, contactar per correu electrònic amb [email protected]

Consulta altres activitats del Fòrum d’Innovació de Terrassa:

 


Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l’FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i per la Diputació de Barcelona.

Logos Servei d'Ocupació de Catalunya, Generalitat de Catalunya, Unió Europea Fons Social Europeu i Diputació de Barcelona