Caràtula programa Acceleració en Òrbita. Accelerant el creixement de les empreses. Edició 2020. Límit presentació candidatures 28 de febrer de 2020. Logos d'Ajuntament de Terrassa, Cambra de Terrassa i Cecot

Fins a finals d’any continua en marxa l’edició 2020 del programa ACCELERACIÓ´EN ÒRBITA en el marc d’Orbital.40. 

Des de fa 7 anys consecutius, l’Ajuntament de Terrassa, Cambra de Comerç de Terrassa i Cecot organitzen aquest programa per impulsar el creixement de pimes consolidades de Terrassa, Matadepera, Rellinars, Ullastrell, Vacarisses o Viladecavalls i que responen a un perfil d’empreses innovadores, amb vocació internacional, potencial de creixement i amb cultura i valors de “Compartir per Guanyar”. 

Les sis empreses que han estat seleccionades aquest any, d’acord a aquests criteris, i actualment participen en el programa són:  Como un pez en el agua,  Creixem,  JCS Disseny,  La Union Electrica,  Prewaste i  Shopworld.  

Enguany, però, el programa s’ha adaptat a les circumstàncies i totes elles van tenir l’ocasió d’assistir a la sessió Masterclass “Model de negoci i estratègia empresarial: El mètode Canvas” el passat 22 de maig en format virtual. Aquesta novetat ens permet oferir per primer cop el contingut teòric d’aquesta sessió al públic en general. Tal com es pot consultar en el següent video:

A partir d’aquell moment, aquestes empreses han iniciat els seus processos d’assessorament individual que els ha permès analitzar el seu model de negoci i estratègia empresarial per posteriorment dissenyar i posar en pràctica un pla de creixement, tot tutoritzat pels respectius tècnics especialistes. 

En edicions anteriors del programa han participat un total de 43 empreses, com ara Doiser, Lucid, Babau Barcelona, Sortem, Comser, Duran Arquitectes o Vytrus.  
Aquest programa, que és un exemple de concertació i col·laboració entre l’administració local i els agents econòmics i socials del territori, rep el suport del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social (Servei Públic d’Ocupació Estatal), el Fons Social Europeu i la Diputació de Barcelona.