Imatge de la mà d'un robot sostenint una bola del món amb nodes de connexió i text de la jornada "El poder del col·lectiu. Per validar i finançar idees, productes i serveis". Crowdfunding Terrassa Innovació i logo d'Ajuntament de Terrassa i entitats col·laboradores

Crowdfunding Terrassa Innovació és una iniciativa del Servei d’Innovació de l’Ajuntament de Terrassa que s’emmarca dins de la seva missió d’impulsar i mantenir iniciatives que fomentin i consolidin l’ecosistema d’innovació configurat pels agents d’empresa, universitats, centres tecnològics i ciutadania, com a estratègia de creació d’ocupació de qualitat.

En concret, l’objectiu d’aquest programa és fomentar la inversió col·lectiva com a eina alternativa i altament eficaç per validar qualsevol tipologia d’idees, productes i serveis.

El finançament col·lectiu (crowdfunding) permet a la societat participar en projectes alineats amb els seus valors i necessitats, i a les persones emprenedores accedir al finançament desitjat per poder dur a terme el seu projecte.

Les persones inversores / consumidores es converteixen en agents actius dins del projecte, determinant si la idea de producte és viable i resol realment alguna necessitat, reduint d’aquesta forma el risc de fracàs tant per a la persona emprenedora com per a l’inversor, que veu recuperada la seva aportació si la campanya de crowdfunding no assoleix l’objectiu fixat.

El programa constarà de dues parts:  

  • Live event: per descobrir com validar i finançar projectes emprenedors, de la mà de professionals referents en inversió col·lectiva i persones emprenedores que han realitzat aquest tipus de campanyes amb èxit. L’acte tindrà lloc el 12/11/2020, a les 10 hores.
    Més informació i inscripcions en l’enllaç.
  • Bootcamp: Programa de formació i d’acompanyament, de tres mesos de durada, personalitzat per a cadascun dels projectes seleccionats, amb la finalitat de planificar, dissenyar i executar una campanya de crowdfunding exitosa. 

         Més informació i inscripcions per participar en el procés de selecció (que romandrà obert fins al 09/11/2020) en l’enllaç.

Per a més informació poden visitar el web ‘Crowdfunding Terrassa Innovació’ o contactar directament amb nosaltres al correu: terrassainnovacio@terrassa.cat

Les accions desenvolupades per aquest programa són subvencionades pel Servei ‘Ocupació Públic de Catalunya, el Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social (Servicio Público de Empleo Estatal), el Fons Social Europeu i la Diputació de Barcelona.