INICI DE LES PRECAMPANYES DEL CROWDFUNDING TERRASSA INNOVACIÓ

Aquest mes de febrer s’inicien les precampanyes de crowdfunding dels nou projectes seleccionats al seu dia per participar en el programa de formació i mentoratge (Bootcamp) del Crowdfunding Terrassa Innovació.

 

El Crowdfunding Terrassa Innovació és una iniciativa del Servei d’Innovació de l’Ajuntament de Terrassa que té la finalitat de donar a conèixer i fomentar el crowdfunding com a forma de finançament alternatiu i col·laboratiu per a projectes emprenedors de la supramunicipalitat terrassenca.

Aquest programa es compon de dues parts:

Live Event, o esdeveniment via streaming, on diversos ponents de primer nivell van explicar en què consisteix el crowdfunding i els tipus que existeixen. Després es va donar pas als 16 projectes emprenedors que optaven a ser seleccionats per la segona part d’aquest programa, el Bootcamp. Aquesta jornada en línia, que va tenir lloc el 12/11/2020, va finalitzar amb un networking virtual on ponents, persones emprenedores, i persones interessades en l’esdeveniment, van poder intercanviar opinions a través de la plataforma Hubs de Mozilla.

El Bootcamp, o la part del programa dedicada a l’entrenament per dur a terme una campanya de crowdfunding exitosa, comprèn una sèrie de 15 sessions formatives generals (més 2 extres, aquest any) per a tots els projectes seleccionats, i de 12 hores de mentoratge individualitzat per a cadascun dels projectes, segons les seves necessitats. L’objectiu és dissenyar una campanya de crowdfunding des de zero fins al seu llançament final en una de les plataformes especialitzades en aquest tipus de finançament.

 

Les precampanyes, com a pas previ al llançament definitiu d’aquestes campanyes de crowdfunding, tenen l’objectiu de donar visibilitat als projectes emprenedors i captar l’atenció de les persones inversores.

Si esteu interessats en aquests projectes i voleu formar part de la seva comunitat, estar al dia de les actualitzacions del producte o servei que ofereixen, o rebre ofertes exclusives en el llançament de la campanya, us podeu inscriure a la newsletter de qualsevol d’ells des de les seves pàgines de precampanya indicades a continuació:

 

Alem

Experiències en les quals s’uneix la realitat virtual i l’art per acompanyar emocionalment a persones hospitalitzades. Projecte promogut per Asociación Arte Paliativo

https://artepaliativo.org/alem/

Audio Merge

Equalitzador de so passiu fet a mà amb components analògics customitzats per replicar efectes sonors del passat i recuperar tècniques d’edició vintage a la producció musical actual.

https://audio-merge.com/

Benesit

Dispositiu que millora la postura de la gent al seure a qualsevol cadira. T’avisa quan estàs en una mala postura per prevenir el mal d’esquena i desenvolupar tot el teu potencial.

https://benesit.es/