Introducció Fòrum d'Innovació de Terrassa


La innovació és una eina imprescindible per a la competitivitat i resiliència de les empreses durant tot el seu cicle de vida i genera un gran impacte sobre el territori. En conseqüència, una de les prioritats estratègiques de la ciutat de Terrassa és enfortir el seu ecosistema d’innovació, que agrupa un gran nombre d’empreses, universitats, grups de recerca i startups. 

Amb aquest objectiu, l’Ajuntament ha volgut comptar amb l’experiència d’Esade Creapolis posant en marxa el Fòrum d’Innovació, una plataforma adreçada a mitjanes i grans empreses que presentarà les últimes tendències en la gestió de la innovació i permetrà establir contactes i generar sinèrgies.

El programa consisteix en 8 activitats sobre els temes més rellevants relacionats amb la gestió de la innovació i el Corporate Venturing (col·laboració amb startups). Les sessions es distribueixen en 4 blocs i es desenvoluparan de febrer a juliol de 2021 principalment online:

 

Totes les activitats estaran dirigides per ponents vinculats a Esade Creapolis i que compten amb una dilatada carrera en l’àmbit de la innovació empresarial, ja sigui des del món empresarial, la consultoria, l’acadèmia o en agències per a la competitivitat de l’empresa. Les inscripcions es poden realitzar de manera independent per cada bloc a través d’un formulari únic. Un cap realitzada la inscripció, es rebrà un recordatori de les sessions amb l’enllaç d’accés corresponent a cada sessió.

INSCRIPCIONS

DESCARREGAR PROGRAMA

Notícies destacades:

Diari de Terrassa, 19/02/2021: Oportunitats Covid: terapeutes, turisme local i robots contra la por al contagi

Per a més informació i consultes, contactar per correu electrònic amb [email protected]

 


Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l’FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i per la Diputació de Barcelona.

Logos Servei d'Ocupació de Catalunya, Generalitat de Catalunya, Unió Europea Fons Social Europeu i Diputació de Barcelona